X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).
kategorie výrobci
výrobci
počítadlo přístupů
online: 2
dnes: 1202
celkem: 1052188
AKCE doprava PPL zdarma

Při nákupu zboží nad 3.500 Kč doprava zdarma !!

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Prohlášení o ochraně osobních údajů (dále jen prohlášení):

 

Prodávajícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí : obchodní společnosti TELEKOMUNIKACE 5 s.r.o., se sídlem Praha 9, Rudníkovská 186 , PSČ 190 12 , identifikační číslo 64939481, zapsané v obchodním rejstříku vedeném  (dále jen „prodávající“) a touto obchodní společností provozovaný internetový obchod: www.nakupuj.org.

Kupujícím se pro účely tohoto prohlášení rozumí zákazník internetového obchodu www.nakupuj.org

Nákupy na www.nakupuj.org se neobejdou bez sdílení některých osobních dat. I my jsme zákazníci a ani nám není jedno, jak je s našimi osobními údaji nakládáno, a proto ochraně Vašich osobních údajů věnujeme maximální pozornost:

1. Prodávající tímto prohlašuje, že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., tj. v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů.

2. Zdrojem osobních údajů je kupující. Osobní údaje o kupujícím jsou s jeho prokazatelným souhlasem shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze a to výhradně za účelem:

* plnění smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím
* nabízení obchodu nebo služeb subjektům údajů

Rozsah spravovaných údajů zcela odpovídá registračnímu formuláři a nejsou zde spravovány žádné citlivé údaje.

3. Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu (externí přepravní společnosti).

4. Vyplněním registračního formuláře a jeho odesláním, resp. vyplněním osobních údajů v rámci internetového obchodu www.nakupuj.org, dává kupující prodávajícímu souhlas k shromažďování a zpracovávání osobních údajů o kupujícím na dobu neurčitou. Kupující má právo na vymazání nebo změnu ve struktuře osobních údajů, a to kdykoliv o to písemně požádá na obchod@telekomunikace5.cz.

Prodávající vždy postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Veškeré údaje, které jste nám předali např. při registraci nebo telefonickém objednání zboží, jsou archivovány tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití a jsou používány jen k takovým účelům, ke kterým jste nám dali svůj souhlas.